Raziel és Belader meséi

21 új történet Raziel és Belader életéből, amit a regényekben nem találsz!

Az utóbbi napokban az életünk gyökeresen megváltozott. Jobban figyeljük a világ eseményeit, aggódunk a jövő miatt, féltjük szeretteinket. Szürreális érzés átélni azt, amit eddig csak filmekben láthattunk, könyvekben olvashattunk, de most van itt az ideje annak, hogy felelősségteljesen, intelligensen viselkedjünk, mert most minden rajtunk múlik.

A kialakult helyzet miatt sajnos Raziel második része is csúszik. Szeretnék valami jót hozzátenni ezekhez a napokhoz, ezért arra gondoltam, hogy addig is írok nektek egy külön online regényt Razielről, Beladerről, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle.

Raziel a Tudás Könyvének őrzője, a legfelsőbb misztériumok és titkok angyala. Vagyis csak volt. Valami történt. Lélegzik és ver a szíve, miközben Nevada tűzforró sziklái között kinyitja a szemét. Emberré vált. Lehetne még ennél is rosszabb a helyzete? Lehet, és lesz is. Amikor eltűnik a Tudás Könyve üzletet ajánlanak neki: ha segít megtalálni, visszakaphatja a szárnyát. Segítőként egy pimasz démont, Beladert varrják a nyakába, hogy aztán együtt vágjanak neki Amerika vadregényes tájainak. Kalandos útjuk során Raziel felfedezi magában az elszánt harcost, a féltő barátot, és az esendő embert. Ez a regény egy izgalmas mese, ami akár igaz is lehetne.

Az online regény főbb szerepeit természetesen Razielre és Beladerre osztottam, ugyanakkor helyzetükről, beszélgetéseikről bárkinek eszébe juthatnak hétköznapjaink apró-cseprő ügyei. A bevezető történet – talán nem véletlenül – egy szállodai karanténban összezárva találja őket, némi civakodás után, nagy történetmesélések közepette. A második történetben, Raziel hű barátnőjét Kendrát, és cimboráit, a két kis viháncoló lidércet, Dilit és Slobot ismerhetjük meg, ahogyan félúton elakadva mulatják az időt.  A harmadik mese, az Ébredések arról szól, Belader miként térített el egy repülőgépet, a negyedikben az Öntörvényű angyalban megtudhatjuk, hogy segített Raziel egy kallódó léleknek. Az ötödik történet Belader, vagyis egy démon legrosszabb napját írja le.

A történetetek itt jobb oldalon sorban egymás után kattintva megtalálod. Összeállítottam egy zenei listát, nem csak olvasáshoz jó, de minden otthon végezhető tevékenységhez is remekül passzol! Ha van kedved, hallgass bele!

Üdv,
Lana

Lana MIllan Egy angyal és egy démon meséi_Összezárva2
Egy angyal és egy démon meséi Második történet- Félúton elakadva
Egy angyal és egy démon meséi Harmadik történet- Ébredések
Egy angyal és egy démon meséi Negyedik történet – Az öntörvényű angyal
Egy angyal és egy démon meséi Ötödik történet – Egy démon legrosszabb napja